Serveis

Oferim serveis integrals d’instal·lació i manteniment d’energies renovables tant per vivendes d’ús particular com per indústries, comerços, comunitats de propietaris, hotels, càmpings, poliesportius, escoles, residències, etc.

Elaborem tots els nostres projectes ajustant-nos a les necessitats específiques de cada client i sense intermediaris, amb un tracte directe i molt personalitzat.

El nostre objectiu és donar una resposta eficient als clients pels quals treballem garantint en tot moment les exigències legals i reglamentacions exigides en cada cas.

  1. Recepció del projecte: estudiem amb deteniment cada projecte per determinar la millor solució segons les necessitats concretes.
  2. Confecció del pressupost: elaborem la proposta i oferim -si és necessari- la possibilitat de finançament a un any amb un 0% d’interès.
  3. Realització de la instal·lació: duem a terme el muntatge d’instal·lacions destinades a millorar l’eficiència energètica confeccionant una planificació exclusiva per a cada client.
  4. Manteniment: revisem i reparem totes les nostres instal·lacions. Assumim la garantia del fabricat, substituïm els equips en garantia sense cap càrrec afegit (muntatge i reclamació).

 

Serveis 01
Serveis 07
Serveis 02
Serveis 03
Serveis 05